Wiwik Sagita – Mendem Kangen

42 views

Artist : Wiwik Sagita
Album :
Tahun Rilis :

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresna ku sing gedhi
Tansah kelingan awan bengi

Mung bisa telpon marang sliramu
Kanggo tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njero ning atiku
Soyo jeru mung telpon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedip wis marem atiku

Mendem kangen njero ning atiku
Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wis adem atiku

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresna ku sing gedhi
Tansah kelingan awan bengi

Mung bisa telpon marang sliramu
Kanggo tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njero ning atiku
Soyo jeru mung telpon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedip wis marem atiku

Mendem kangen njero ning atiku
Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wis adem atiku
Nadyan sedelo wis adem atiku..

Tags: #dangdut koplo wiwik sagita layang sworo #dangdut layang sworo wiwik sagita #dangdut mendem kangen wiwik sagita #dj mendem kangen wiwik sagita #download lagu dangdut koplo wiwik sagita layang sworo #download lagu dangdut wiwik sagita mendem kangen #download lagu koplo wiwik sagita layang sworo #download lagu wiwik sagita layang sworo #download lagu wiwik sagita mendem kangen #download lagu wiwik sagita mendem kangen koplo #download mendem kangen koplo wiwik sagita #download mp3 sera wiwik sagita layang sworo #download mp3 wiwik sagita mendem kangen koplo #download video wiwik sagita mendem kangen #download wiwik sagita layang sworo #free download lagu wiwik sagita mendem kangen #free download wiwik sagita mendem kangen #lagu dangdut wiwik sagita mendem kangen #lagu wiwik sagita layang sworo #lagu wiwik sagita mendem kangen #layang sworo koplo wiwik sagita #layang sworo wiwik sagita #lirik lagu wiwik sagita mendem kangen #mendem kangen by wiwik sagita #mendem kangen wiwik sagita monata live sukodono 2014 #mendem kangen wiwik sagita new pallapa #mendem kangen wiwik sagita stafa #om monata - wiwik sagita - mendem kangen mp3 #om new talenta wiwik sagita mendem kangen #om.asboma - wiwik sagita - mendem kangen versi indonesia.mp3 #palapa mendem kangen wiwik sagita #sera - layang sworo wiwik sagita #sera - layang sworo wiwik sagita mp3 #sera - layang sworo wiwik sagita.mp4 #sera wiwik sagita mendem kangen #stafa band wiwik sagita mendem kangen #video wiwik sagita layang sworo #video wiwik sagita mendem kangen #Wiwik sagita – Layang Sworo #Wiwik sagita – Mendem kangen #wiwik sagita 05.mendem kangen musikindonesian.com #wiwik sagita layang sworo mp3 #wiwik sagita layang sworo mp3 download #wiwik sagita mendem kangen - om monata lyrics #wiwik sagita mendem kangen download #wiwik sagita mendem kangen house #wiwik sagita mendem kangen koplo #wiwik sagita mendem kangen koplo mp3 #wiwik sagita mendem kangen lirik #wiwik sagita mendem kangen monata #wiwik sagita mendem kangen mp3 #wiwik sagita mendem kangen mp3 download #wiwik sagita mendem kangen remix #wiwik sagita mendem kangen versi indo #wiwik sagita mendem kangen versi indonesia #www.mendem kangen wiwik sagita #youtube wiwik sagita mendem kangen

Leave a reply "Wiwik Sagita – Mendem Kangen"

Author: 
    author