Wiwik Sagita – Layang Sworo

64 views

Artist : Wiwik Sagita
Album :
Tahun Rilis :

layangmu lewat sms hpmu
raiso ngobati kangenku
sworomu lewat telepon gratisan
raiso ngalahi yen sesandhingan

janjimu semono tresnamu gede
nyatane saiki kok tinggalake

layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai

layangmu lewat sms hpmu
raiso ngobati kangenku
sworomu lewat telepon gratisan
raiso ngalahi yen sesandhingan

janjimu semono tresnamu gede
nyatane saiki kok tinggalake

layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai

layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai

layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai

layang sworomu mung nambai kangene atiku
layang sworomu mung nambai kangene atiku

Tags: #dangdut koplo wiwik sagita layang sworo #dangdut layang sworo wiwik sagita #download lagu dangdut koplo wiwik sagita layang sworo #download lagu koplo wiwik sagita layang sworo #download lagu wiwik sagita layang sworo #download mp3 sera wiwik sagita layang sworo #download wiwik sagita layang sworo #lagu wiwik sagita layang sworo #layang sworo koplo wiwik sagita #layang sworo wiwik sagita #sera - layang sworo wiwik sagita #sera - layang sworo wiwik sagita mp3 #sera - layang sworo wiwik sagita.mp4 #video wiwik sagita layang sworo #Wiwik sagita – Layang Sworo #wiwik sagita layang sworo mp3 #wiwik sagita layang sworo mp3 download

Leave a reply "Wiwik Sagita – Layang Sworo"

Author: 
    author