Via Vallen – Ra iklas Lahir Bathin

84 views

Artist : Via Vallen
Album :
Tahun Rilis: 2017

Netes Banyu Ing Moto
Sliramu Sanding Wong Lio
Sak Tenane Aku Ra Lilo
Mergo Kebacut Tresno

Tali Tresno Ing Janji
Saiki Podo Ngelarani
Nanging Ati Ra Iso Ngapusi
Sliramu Sing Tak Tresnani

Opo Ora Kelingan
Naliko Bareng Sesandingan
Janji Malah Dadi Kacedran
Tresno Amung Dadi Kenangan

Tangis Sing Tak Rasakno
Ra Bakal Ganteni Loro
Janjimu Uwis Kok Ucapno
Gawe Atiku Loro

Amung Liwat Foto Iki
Sing Biso Ngobati Ati
Tak Pikir Malah Dadi Batin
Aku Ra Iklas Lahir Batin

Tangis Sing Tak Rasakno
Ra Bakal Ganteni Loro
Janjimu Uwis Kok Ucapno
Gawe Atiku Loro

Amung Liwat Foto Iki
Sing Biso Ngobati Ati
Tak Pikir Malah Dadi Batin
Aku Ra Iklas Lahir Batin

Tags: #via vallen ra ikhlas lahir batin #via vallen ra ikhlas lahir batin download #via vallen ra ikhlas lahir batin download mp3 #via vallen ra ikhlas lahir batin lirik #via vallen ra ikhlas lahir batin mp3 #via vallen ra ikhlas lahir batin mp4

Leave a reply "Via Vallen – Ra iklas Lahir Bathin"

Author: 
    author