Via Vallen – Penak Jamanku

110 views

artist : Via Vallen
album :
tahun rilis

kowe ninggal aku
ngaboti pacar selingkuhanmu
nadyan ora lilo
nanging wis parah nompo keputusanmu

banjur saiki kowe nangis
mergo dikhianati karo pacarmu
aku mung biso ngedem tangis
yo mung gur ngilingke marang sliramu

penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

kowe ninggal aku ngabotake pacarmu
ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu
ora usah getun la opo loro ati
opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani

 

percuma eluhmu ora payu tangismu
bali karo aku penak tenan lambemu
loro ati iki ra iso diobati
penak jamanku mbiyen to karo saiki

kowe ninggal aku
ngaboti pacar selingkuhanmu
nadyan ora lilo
nanging wis parah nompo keputusanmu

banjur saiki kowe nangis
mergo dikhianati karo pacarmu
aku mung biso ngedem tangis
yo mung gur ngilingke marang sliramu

penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

kowe ninggal aku ngabotake pacarmu
ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu
ora usah getun la opo loro ati
opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani

percuma eluhmu ora payu tangismu
bali karo aku penak tenan lambemu
loro ati iki ra iso diobati
penak jamanku mbiyen to karo saiki

penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

Tags: #Via Vallen – Penak Jamanku #via vallen penak jamanku download #via vallen penak jamanku lirik #via vallen penak jamanku lirik lagu #via vallen penak jamanku mp3 #via vallen penak jamanku mp4 #via vallen penak jamanku to

Leave a reply "Via Vallen – Penak Jamanku"

Author: 
    author