Via Vallen – Lali rasane tresno

150 views

Artist : Via Vallen
Album :
Tahun Rilis :

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyaw-ng, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku
padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyaw-ng, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku
biyen tau ono roso ning njero dodo
sak durunge kowe nggawe aku cidro
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
senadyan aku iki loro aku rapopo
wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
terus kowe ngomong pengen balen karo akugoro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan
padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyaw-ng, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku
sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
demi ngentokne sliramu pamujaning ati
nanging opo kowe tego mblenjani janji
nganti eluh iki netes terus ning pipi
sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
karena di antara kita sudah tak ada rasa
rasa cinta yang dulu selalu ada
kini telah pergi menghilang, sayang
goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

Tags: #dj via vallen lali rasane tresno #Via Vallen – Lali Rasane Tresno #via vallen lali rasane tresno chord #via vallen lali rasane tresno dangdut #via vallen lali rasane tresno download #via vallen lali rasane tresno download lagu #via vallen lali rasane tresno download video #via vallen lali rasane tresno free download #via vallen lali rasane tresno full album #via vallen lali rasane tresno full hd #via vallen lali rasane tresno hd #via vallen lali rasane tresno hip hop #via vallen lali rasane tresno karaoke #via vallen lali rasane tresno koplo #via vallen lali rasane tresno kunci gitar #via vallen lali rasane tresno lagu #via vallen lali rasane tresno lirik #via vallen lali rasane tresno live #via vallen lali rasane tresno lyric #via vallen lali rasane tresno mp3 #via vallen lali rasane tresno mp3 320kbps #via vallen lali rasane tresno mp3 download free #via vallen lali rasane tresno mp3 stafa #via vallen lali rasane tresno mp3 terbaru #via vallen lali rasane tresno mp4 #via vallen lali rasane tresno mp4 download #via vallen lali rasane tresno new pallapa #via vallen lali rasane tresno official #via vallen lali rasane tresno planet #via vallen lali rasane tresno remix #via vallen lali rasane tresno reverbnation #via vallen lali rasane tresno stafaband #via vallen lali rasane tresno terbaru #via vallen lali rasane tresno via vallen lali rasane tresno #via vallen lali rasane tresno video #via vallen lali rasane tresno video download #via vallen lali rasane tresno youtube #yt via vallen lali rasane tresno

Leave a reply "Via Vallen – Lali rasane tresno"

Author: 
    author