Via Vallen – Kimcil Kepolen

155 views

Artist : Via Vallen
Album : Mega Bintang
Tahun Rilis : 2017

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere

Ameh nyandhing tresno kalah karo bondho

Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok kowe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno kowe
Kok pendak dino atimu enenge gelisah
Mendhing aku ro kowe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gur bondho
Menang rupo kalah dupo aku ora popo

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandhing tresno kalah karo bondho

Pisan pindho aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku
Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Jaremu nek ra FU kowe ora I Love You
Jaremu nek ra ninja kowe ora cinta
Nanging piye meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondho menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondho

Yonek kowe ra iso trimo opo enenge
Gur isone ngoyak bondho kuwi ciri khase
Pancen kowe rojo neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kuwi pancen kowe
Aku wis ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek kowe ora iso
Atiku wis ra kuat rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Tags: #dj via vallen kimcil kepolen #Via Vallen – Kimcil Kepolen #via vallen kimcil kepolen angklung #via vallen kimcil kepolen angklung malioboro #via vallen kimcil kepolen artinya #via vallen kimcil kepolen chord #via vallen kimcil kepolen dangdut #via vallen kimcil kepolen dangdut mp3 #via vallen kimcil kepolen download #via vallen kimcil kepolen download mp4 #via vallen kimcil kepolen karaoke #via vallen kimcil kepolen koplo #via vallen kimcil kepolen kunci gitar #via vallen kimcil kepolen lagu #via vallen kimcil kepolen lirik #via vallen kimcil kepolen lirik arti #via vallen kimcil kepolen live #via vallen kimcil kepolen lyric #via vallen kimcil kepolen m4a #via vallen kimcil kepolen melon #via vallen kimcil kepolen melon mp3 #via vallen kimcil kepolen mp3 #via vallen kimcil kepolen mp3 free #via vallen kimcil kepolen mp3 original #via vallen kimcil kepolen mp3 stafaband #via vallen kimcil kepolen mp4 #via vallen kimcil kepolen mp4 download #via vallen kimcil kepolen official #via vallen kimcil kepolen official music #via vallen kimcil kepolen official music video #via vallen kimcil kepolen official video #via vallen kimcil kepolen official video mp3 #via vallen kimcil kepolen official video mp3 download #via vallen kimcil kepolen original #via vallen kimcil kepolen reggae #via vallen kimcil kepolen remix #via vallen kimcil kepolen remix mp3 #via vallen kimcil kepolen samudra record #via vallen kimcil kepolen sera #via vallen kimcil kepolen stafaband #via vallen kimcil kepolen terbaru #via vallen kimcil kepolen terjemahan #via vallen kimcil kepolen video #via vallen kimcil kepolen youtube #yt via vallen kimcil kepolen

Leave a reply "Via Vallen – Kimcil Kepolen"

Author: 
    author