Via Vallen – Jerit Atiku

508 views

Artist : Via Vallen
Album :
Tahun Rilis :

Aku loro ati ditinggal kekasih
Gampange kowe ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri
Sak ben dino aku kelingan karo awakmu
Opo nang kono kowe juga mikirke awakku
Ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
Tresnomu kependhem jero nang jero atiku
Ku coba melawan duniaku demi kamu
Mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
Ku mohon sayang mengertilah keadaanku
Aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku
Tak ku sangka kowe tego ninggal aku
Ku percaya semua janji manismu
Ra keroso eluh netes ning pipiku
Tego tenan kowe ngelarani aku
Opo kowe ra krungu jerit atiku
Tresnoku jero ning ati hanya untukmu
Sakbendino kau buat aku nelongso
Keloro-loro sampek tembus ning dodo
Aku loro ati ditinggal kekasih
Gampange kowe ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri
Kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
Kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
Tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
Membuatku menangis dari siang sampe malam
Duh gusti kudu piye aku iki
Eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek’e
Tresno iki panjenengan sing maringi
Tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini
Tak ku sangka kowe tego ninggal aku
Ku percaya semua janji manismu
Ra keroso eluh netes ning pipiku
Tego tenan kowe ngelarani aku
Opo kowe ra krungu jerit atiku
Tresnoku jero ning ati hanya untukmu
Sakbendino kau buat aku nelongso
Keloro-loro sampek tembus ning dodo
Aku loro ati ditinggal kekasih
Gampange kowe ngucap pergi
Aku loro ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

Tags: #via vallen jerit atiku #via vallen jerit atiku download #via vallen jerit atiku download mp3 #via vallen jerit atiku koplo #via vallen jerit atiku lirik #via vallen jerit atiku mp3 #via vallen jerit atiku mp3 free download #via vallen jerit atiku mp4 #via vallen jerit atiku official video #via vallen jerit atiku om sera #via vallen jerit atiku remix #via vallen jerit atiku sera

Leave a reply "Via Vallen – Jerit Atiku"

Author: 
    author