Via Vallen – Ilang Roso

154 views

Artist : Via Vallen
Album :
Tahun Rilis :

Tiyen tresnoku setengah mati
Tak patri ning atiku iki
Cahyamu sing paling tak tresnani
Ninggalke loro neng ati, kowe mblenjani janji

Biyen bener tak jogo atiku
Biyen bener tak jogo tresnaku
Aku percoyo marang sliramu
Nepati janji setiamu, ora ninggalke aku

Ra butuh welasmu, ra butuh tangismu
Aku iso gawe kowe luweh loro

Rontok ati iki nibani batinku
Ilang roso ninggalke catu neng atiku
Loro ati iki kelingan janjimu
Rosoku wes lali, rosoku wes mati

Ra butuh welasmu, ra butuh tangismu
Aku iso gawe kowe luweh loro

Rontok ati iki nibani batinku
Ilang roso ninggalke catu neng atiku
Loro ati iki kelingan janjimu
Rosoku wes lali, rosoku wes mati

Kangmas nalikane aku isih ono ning atimu
Ora biso balik mring sliramu, lilakno aku lungo
Kangmas sepurane aku yen wes nglarake atimu
Ora biso balik mring sliramu, ikhlasno aku lungo

Ra butuh welasmu, ra butuh tangismu
Aku iso gawe kowe luweh loro

Rontok ati iki nibani batinku
Ilang roso ninggalke catu neng atiku
Loro ati iki kelingan janjimu
Aku iso gawe kowe luweh loro
Aku iso gawe kowe luweh loro
Aku iso gawe kowe luweh loro

Tags: #via vallen ilang roso download mp3 #via vallen ilang roso koplo #via vallen ilang roso lirik #via vallen ilang roso mp3 free download #via vallen ilang roso mp4 #via vallen ilang roso mp4 download #via vallen ilang roso om sera #via vallen ilang roso youtube #via vallen ilang roso.com

Leave a reply "Via Vallen – Ilang Roso"

Author: 
    author