Via Valen – Ditinggal Rabi

151 views

Artist : Via Vallen
Album : 
Tahun Rilis : 2017

atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

atiku rasane loro, nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku, kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane, kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku, senajan nyekso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
kowe tego nglarani mblenjani janji suci
neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Tags: #ditinggal rabi #dj via vallen ditinggal rabi #via valen ditinggal rabi mp4 #via valen ditinggal rabi video #via valen ditinggal rabi.com #via vallen ditinggal rabi #via vallen ditinggal rabi asli #via vallen ditinggal rabi aurora #via vallen ditinggal rabi bahasa indonesia #via vallen ditinggal rabi chord #via vallen ditinggal rabi cover #via vallen ditinggal rabi dj #via vallen ditinggal rabi dj remix #via vallen ditinggal rabi download mp3 #via vallen ditinggal rabi free download #via vallen ditinggal rabi full album #via vallen ditinggal rabi gudang lagu #via vallen ditinggal rabi hd #via vallen ditinggal rabi indosiar #via vallen ditinggal rabi karaoke #via vallen ditinggal rabi koplo #via vallen ditinggal rabi lirik #via vallen ditinggal rabi mp3 #via vallen ditinggal rabi mp4 #via vallen ditinggal rabi mp4 download #via vallen ditinggal rabi new pallapa #via vallen ditinggal rabi official #via vallen ditinggal rabi reggae #via vallen ditinggal rabi remix #via vallen ditinggal rabi reverbnation #via vallen ditinggal rabi teks #via vallen ditinggal rabi terbaru #via vallen ditinggal rabi terjemahan #via vallen ditinggal rabi youtube #yt via vallen ditinggal rabi

Leave a reply "Via Valen – Ditinggal Rabi"

Author: 
    author