Tag : via vallen jerit atiku sera

Via Vallen – Jerit Atiku

Via Vallen – Jerit Atiku

Artist : Via Vallen Album : Tahun Rilis : Aku loro ati ditinggal kekasih Gampange kowe ngucap pergi Aku loro ati ditinggal kekasih Ku terpuruk sepi sendiri Sak ben dino aku kelingan karo awakmu