Tag : via vallen ilang roso koplo

Via Vallen – Ilang Roso

Via Vallen – Ilang Roso

Artist : Via Vallen Album : Tahun Rilis : Tiyen tresnoku setengah mati Tak patri ning atiku iki Cahyamu sing paling tak tresnani Ninggalke loro neng ati, kowe mblenjani janji Biyen bener tak jogo
Via Vallen – Ilang Roso

Via Vallen – Ilang Roso

Artist : Via Vallen Album : Tahun Rilis : Tak patri ning atiku iki Cahyamu sing paling tak tresnani Ninggalke loro neng ati, kowe mblenjani janji Biyen bener tak jogo atiku Biyen bener tak