Tag : via vallen ilang roso download mp3

Via Vallen – Ilang Roso

Via Vallen – Ilang Roso

Artist : Via Vallen Album : Tahun Rilis : Tiyen tresnoku setengah mati Tak patri ning atiku iki Cahyamu sing paling tak tresnani Ninggalke loro neng ati, kowe mblenjani janji Biyen bener tak jogo