Tag : lagu koplo

Nella Kharisma – Stel Kendo

Nella Kharisma – Stel Kendo

Artist : Nella Kharisma Album : Tahun Rilis : 2017 pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso pengen uripe mulyo kerjo pengen akeh duite magrong magrong omahe pengen penak uripe mbut gawe alasane nomer
Nella Kharisma – Konco Mesra

Nella Kharisma – Konco Mesra

Artist : Nella Kharisma Album : Nella Kharisma Special NDX Tahun Rilis : 2017 Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke