Nella Kharisma – Teman Rasa Pacar

60 views


Atrist : Nella Kharisma
Album :
Tahun Rilis : 2017

Pernah aku mencoba dekat dengan lelaki
tapi kau bersikap lucu tanpa kata kata
kowe takon aku opo ono cinta
tentang diriku dengan dirinya

begitu juga sebaliknya dengan diriku
aku ngroso cemburu yen delok awakmu
cedhak cedhak karo wong wedok selain aku
kok iso aku dadi cemburu

sayang opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran
tapi kita cuma sebatas teman
dikiro pacaran jebule kekancan

sabendino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidul bebarengan
yen disawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang sayangan

apalagi aku crito marang sliramu
aku nganti sambat karo kanca kancaku
antara berteman atau pacaran
jawabane pacaran wae

wis jan atiku tambah bingung rasane
aku wedi mergo tresno medotke kancane
yo wis ngene wae penting bahagia
teman rasa pacar ojo nganti bubar

sayang opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran
tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan
sabendino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidul bebarengan
yen disawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang sayangan

dikiro pacaran jebule kekancan
sabendino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidul bebarengan
yen disawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang sayangan

Tags: #download lagu teman rasa pacar #download lagu teman rasa pacar mp3 #lirik teman rasa pacar #nella kahrisma #nella kharisma teman rasa pacar #Teman rasa pacar

Leave a reply "Nella Kharisma – Teman Rasa Pacar"

Author: 
    author