Nella Kharisma – Ojo Nguber Welase

90 views


Artist : Nella Kharisma
Album : Mellon Best Nella
Tahun Rilis : 2017

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko nong welase

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko nong welase

dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko nong welase

Tags: #download lagu ojo nguber welase #lagu ojo nguber welase mp3 #lirik ojo nguber welase #nella kahrsima ojo nguber welase #ojo nguber welase #ojo nguber welase lirik #ojo nguber welase nella kharsima

Leave a reply "Nella Kharisma – Ojo Nguber Welase"

Author: 
    author