Nella Kharisma – Bojoku Dipek Tonggo

102 views

Artist : Nella Kharisma

Album : 

Tahun Rilis :

Telung wulan ra ketemu
Kangen sliramu nganti ra iso turu
Mung esemmu tak tresnani
Rosone ati iku mung siji

Aku ra bakal lali
Yen tau nyanding sliramu
Mung kowe sing biso
Nggawe aku ngrasakke tresno
Tresno marang tonggo

Wes suwe aku ora ketemu sliramu
Nganti saiki ijik ono tresno ning ati
Ingin rosone aku ngulang kabeh cerito
Bareng bareng koyo mbiyen masio akeh sandiworo

Tresno iki siji amung gawe sliramu
Ora bakal lali nganti dino saiki
Kapan yo wong bagus aku nyanding sliramu
Ora perduli masio kowe tonggoku

Telung wulan ra ketemu
Kangen sliramu nganti ra iso turu
Mung esemmu tak tresnani
Rosone ati iku mung siji

Aku ra bakal lali
Yen tau nyanding sliramu
Mung kowe sing biso
Nggawe aku ngrasakke tresno
Tresno marang tonggo

Wes suwe aku ora ketemu sliramu
Nganti saiki ijik ono tresno ning ati
Ingin rosone aku ngulang kabeh cerito
Bareng bareng koyo mbiyen masio akeh sandiworo

Tresno iki siji amung gawe sliramu
Ora bakal lali nganti dino saiki
Kapan yo wong bagus aku nyanding sliramu
Ora perduli masio kowe tonggoku

Telung wulan ra ketemu
Kangen sliramu nganti ra iso turu
Mung esemmu tak tresnani
Rosone ati iku mung siji

Aku ra bakal lali
Yen tau nyanding sliramu
Mung kowe sing biso
Nggawe aku ngrasakke tresno
Tresno marang tonggo

Aku ra bakal lali
Yen tau nyanding sliramu
Mung kowe sing biso
Nggawe aku ngrasakke tresno
Tresno marang tonggo

Tresno marang tonggo
Tresno marang tonggo

Tags: #bojoku dipek tonggo #bojoku dipek tonggo dowload #bojoku dipek tonggo mp3 #bojoku dipek tonggo mp4 #download lagu bojoku dipek tonggoi #lirik bojoku dipek tonggo #nella kahrisma bojoku dipek tonggo #Nella Kharisma - Bajoku dipek tonggo

Leave a reply "Nella Kharisma – Bojoku Dipek Tonggo"

Author: 
    author