Nella Kharisma – Bajoku digondol bojone

146 views

Artist : Nella Kharisma

Album :

Tahun Rilis :

Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule go pabu
Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone
[Rap]
Due bojo kowe gor gawe awak semble
Aku kudu piye yen ngene kahanan ne
Di turuti ora ngerti kok malah mbagi ati
Gawe aku frustasi marai pengen mati
Tor aku iyo wegah nek kudu terus ngalah
Ndelok kowe polah marai urip dadi bubrah
Mbok iyo mikir sitek kurang apa awak ku
Tok gawe aku sutek mergo tekon ala mu
Aku uwes sabar nganti ngelus dada
Nek gur pengen bubar aku yo sumonggo
Dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
Sek pas ora tau ngerteni apa karep ku
[Reff]
Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule go pabu
Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone
[Rap]
Roso kaget rosoku tak nyawang kowe demenan
Roso ati nganti njepat dadi ora karuan
Kelingan janji janji mu jebule ora mutu
Kok ra due isin awak mu ngapusi aku
Apa mergo bojo anyarmu kui seng sugeh bondo
Uwes sumeleh nesu we ora kroso
Yen pancene dek e tak pilih aku gor iso lilo
Najan roso loro teko tetep ora tak rasakno
Mugo kabeh iso dadi kesenengan mu
Urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
Pancen aku ora iso nyenengke kowe nganggo duit
Mergo dasare aku wong cilik sek urip e pait
[Reff]
Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule go pabu
Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone
[Rap]
Aku gor iso ndonga nggo apik e uripmu
Mugo iso bungah karo bojo anyarmu
Anggep wae ora tau ana crito aku karo kowe
Senajan apa seng tok due wes tak olehke
Nanging lalekke wae apik lan elek awakku
Pikerno wae urusan duwe bojo anyarmu
Aku uwes luweh mikirke kowe meneh
Mending aku sumeh kowe wes heweh heweh
Ora perlu tak tangisi pancen iki dalane
Aku iso oleh seng luweh apik seko kowe
Yo wes cukup semene aku karo awak mu
Mesake bojomu kae gor mangan turahanku
[Reff]
Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule go pabu
Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone

Tags: #Nella Kharisma - Bajoku digondol bojone

Leave a reply "Nella Kharisma – Bajoku digondol bojone"

Author: 
    author