Nella Karisma – Kelingan Mantan

130 views


Artist : Nella Kharisma
Album : Nella Karisma Special NDX
Tahun Rilis : 2017

Lirik : Nella Kharisma – Kelingan Mantan

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayanganmu nan tak seindah kenyataan dihidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki aku karo kowe
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Nadyan kang mas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas opo iki bukti katresnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wes sesasi koe ra ngabari
Aku bingong kudu goleki siramu neng ngendi
Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gor isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
Senajan koe wes gawe cidro neng atiku

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Dek pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki kanti restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi
Netes elohku mili deres neng pipi

Tags: #download lagu kelingan mantan mp3 #Kelingan mantan lirik #lirik lagu kelingan mantan #nella kharisma #nella kharisma kelingan mantan

Leave a reply "Nella Karisma – Kelingan Mantan"

Author: 
    author