Category : Koplo

Nella Kharisma – Separo Nyowo

Nella Kharisma – Separo Nyowo

Artist : Nella Kharisma Album : Tahun Rilis : 2016 tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu kangenku ngelayung marang sliramu tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu mergo adoh panggonmu aku mung biso