Category : Koplo

Via Vallen – Astuti

Via Vallen – Astuti

Artist : Via Vallen album : tahun rilis : 2017 Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo Saiki kowe lungo ninggalke awakku Ngopo kowe tego, jarene kowe setio Jebul mung keju, dasare astuti Mergo
Wiwik Sagita – Layang Sworo

Wiwik Sagita – Layang Sworo

Artist : Wiwik Sagita Album : Tahun Rilis : layangmu lewat sms hpmu raiso ngobati kangenku sworomu lewat telepon gratisan raiso ngalahi yen sesandhingan janjimu semono tresnamu gede nyatane saiki kok tinggalake layang sworo
Via Vallen – Kebacut Baper

Via Vallen – Kebacut Baper

Artist : Via Vallen Album : Tahun Rilis : kamu cantik bikin aku penasaran mirip artis sinetron anak jalanan bingung mikir caranya kenalan berharap kau mau diajak pacaran aku coba lihat-lihat keadaan iseng-iseng aku