Category : Koplo

Via Vallen – Ilang Roso

Via Vallen – Ilang Roso

Artist : Via Vallen Album : Tahun Rilis : Tiyen tresnoku setengah mati Tak patri ning atiku iki Cahyamu sing paling tak tresnani Ninggalke loro neng ati, kowe mblenjani janji Biyen bener tak jogo
Cita Citata – Goyang Dumang

Cita Citata – Goyang Dumang

Artist : Cita Citata Album : Tahun Rilis : Sakit rasanya putus cinta Sesaknya di dada Membuat kita jadi gegana Gelisah Galau Merana Mendingan kita happy aja Lupakan semua Marilah kita goyang bersama Goyang
Via Vallen – Penak Jamanku

Via Vallen – Penak Jamanku

artist : Via Vallen album : tahun rilis kowe ninggal aku ngaboti pacar selingkuhanmu nadyan ora lilo nanging wis parah nompo keputusanmu banjur saiki kowe nangis mergo dikhianati karo pacarmu aku mung biso ngedem
Nella Kharisma – Ra Jodo

Nella Kharisma – Ra Jodo

Artist : Nella Kharisma album : Sigle Terbaru Tahun Rilis : 2017 maafkanku kali ini harus pergi meninggalkan kamu yang aku sayangi banyu moto iki mili nguras ati kelingan tresnoku ora direstui mama papa
Via Vallen – Ilang Roso

Via Vallen – Ilang Roso

Artist : Via Vallen Album : Tahun Rilis : Tak patri ning atiku iki Cahyamu sing paling tak tresnani Ninggalke loro neng ati, kowe mblenjani janji Biyen bener tak jogo atiku Biyen bener tak