Author: admin

    author
    Nella Kharisma – Separo Nyowo

    Nella Kharisma – Separo Nyowo

    Artist : Nella Kharisma Album : Tahun Rilis : 2016 tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu kangenku ngelayung marang sliramu tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu mergo adoh panggonmu aku mung biso